Tietosuoja

Olemme erittäin iloisia, että olet kiinnostunut yrityksestämme. Tietosuoja on erityisen tärkeä asia AVET GmbH:n johdolle. Periaatteessa AVET GmbH:n verkkosivustoa on mahdollista käyttää antamatta henkilötietoja. Jos rekisteröity kuitenkin haluaa käyttää yrityksen erityispalveluita verkkosivustomme kautta, henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen. Jos henkilötietojen käsittely on välttämätöntä eikä käsittelylle ole laillista perustetta, saamme yleensä asianomaisen henkilön suostumuksen.

Henkilötietojen, kuten rekisteröidyn nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, käsittelyssä on aina noudatettava yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) ja maakohtaista tietosuojaa. AVET GmbH:ta koskevat määräykset. Tämän tietosuojaselosteen avulla yrityksemme haluaa tiedottaa yleisölle keräämiemme, käyttämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen tyypistä, laajuudesta ja tarkoituksesta. Lisäksi rekisteröidyt saavat tietoa oikeuksista, joihin heillä on tämän tietosuojaselosteen avulla.

Käsittelystä vastaavana rekisterinpitäjänä AVET GmbH on toteuttanut lukuisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaakseen tämän verkkosivuston kautta käsiteltyjen henkilötietojen mahdollisimman täydellisen suojan. Internet-pohjaisessa tiedonsiirrossa voi kuitenkin yleensä olla tietoturvaaukkoja, joten täydellistä suojaa ei voida taata. Tästä syystä jokainen, jota asia koskee, voi vapaasti välittää henkilötietojaan meille vaihtoehtoisilla tavoilla, esimerkiksi puhelimitse.

  1. määritelmät

AVET GmbH:n tietosuojailmoitus perustuu termeihin, joita eurooppalaiset lainsäätäjät ovat antaneet yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR). Tietosuojaselosteemme tulee olla luettavissa ja ymmärrettävissä suurelle yleisölle sekä asiakkaillemme ja liikekumppaneillemme. Tämän varmistamiseksi haluamme selittää käytetyt termit etukäteen.

Käytämme seuraavia ehtoja tässä tietosuojakäytännössä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen:

  • a) henkilötiedot

Henkilötietoja ovat kaikki tunnistetulle tai tunnistettavissa olevalle luonnolliselle henkilölle (jäljempänä "rekisteröity") liittyvät tiedot. yksittäisen katsotaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti, erityisesti avulla tehtävän tunnisteen, kuten nimen, tunnistenumero, paikkatietoja, online tunnisteen tai yhden tai useamman erityispiirteitä, jotka heijastavat fyysisen, geneettinen, henkinen, taloudellinen, kulttuurinen tai sosiaalinen identiteetti voidaan tunnistaa.

  • b) rekisteröity

Vaikuttaja on mikä tahansa tunnistettu tai tunnistettava luonnollinen henkilö, jonka rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja.

  • c) käsittely

Käsitellään jokainen operaatio suoritetaan tai ilman tukea automatisoituja prosesseja tai tällaisen prosessin useita liittyy henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten kerääminen, keräämistä, organisaatio, järjestely, varastointi, muokkaamista tai muuttamista, haku, kysely, käyttö, tietojen luovuttaminen, levittäminen tai muunlainen säännös, sovinto tai yhdistäminen, rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen.

  • d) käsittelyn rajoittaminen

Käsittelyn rajoittaminen on tallennettujen henkilötietojen merkintä, jonka tarkoituksena on rajoittaa niiden tulevaa käsittelyä.

  • e) profilointi

Muokkaaminen on kaikenlaista henkilötietojen automaattista käsittelyä, joka koostuu siitä, että henkilötietoja käytetään tietyn luonnollisen henkilön henkilökohtaisten näkökohtien arvioimiseen, erityisesti työn suorituskykyyn, taloudelliseen tilanteeseen, terveyteen, henkilökohtaiseen Voit analysoida tai ennustaa kyseisen luonnollisen henkilön etuja, etuja, luotettavuutta, käyttäytymistä, olinpaikkaa tai siirtoa.

  • f) salanimet

Pseudonymization on henkilötietojen käsittelyä tavalla, jolla henkilötietoja voida enää osoitettu tiettyä aihetta ilman apua lisätietoja edellyttäen nämä lisätiedot säilytettävä erillään ja tekniset ja organisatoriset toimenpiteet toteutetaan sen varmistamiseksi, että henkilötiedot ei ole osoitettu tunnistetulle tai tunnistetulle luonnolliselle henkilölle.

  • g) ohjain tai ohjain

Rekisterinpitäjä tai rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, viranomainen, elin tai elin, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen käsittelystä. Jos tällaisen käsittelyn tarkoitukset ja keinot määritellään unionin oikeudessa tai jäsenvaltioiden lainsäädännössä, rekisterinpitäjä tai hänen nimeämisen erityiset perusteet voidaan säätää unionin tai kansallisen lainsäädännön nojalla.

  • h) Suorittimet

Prosessori on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, viranomainen, virasto tai muu elin, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän puolesta.

  • i) vastaanottaja

Vastaanottaja on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, virasto, virasto tai muu yhteisö, jolle henkilötietoja julkistetaan riippumatta siitä, onko kyseessä kolmas osapuoli. Viranomaiset, jotka voivat vastaanottaa henkilötietoja yhteydessä tietyn tutkimuksen mukaan unionin lainsäädännön tai jäsenvaltioiden, mutta ei niin vastaanotin.

  • j) kolmas osapuoli

Kolmas on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, viranomaista, virastoa tai muuta elintä paitsi rekisteröityä, rekisterinpitäjä, prosessori ja henkilöt, joilla on lupa suorassa alaisuudessa ohjaimen tai prosessori käsitellä henkilötietoja.

  • k) Suostumus

Suostumus on vapaaehtoiset kussakin yksittäistapauksessa ja yksiselitteisesti toimitetaan rekisteröidylle tiedotetaan tavalla Tahdonilmaus muodossa ilmoitus tai muun tunnistettavissa myöntävästi toimi, jolla tarkoitetaan henkilöä, että ne suostuvat käsittelyä koskevien henkilötietojen on.

  1. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Vastuullinen kannalta tietosuoja-asetuksen, muun ylivoimaisen jäsenvaltioissa Euroopan unionin tietosuojalain ja muiden säännösten kanssa tietosuojalakia luonto on tämä:

AVET GmbH

Eichwiesstrasse 9

8630 Rueti (ZH)

Sveitsi

Puh .: +41 (0) 55 251 40

Sähköposti: info@avet.eu

Verkkosivusto: https://avet.eu/

  1. Tietosuojavastaavan nimi ja osoite

Käsittelystä vastaavan henkilön tietosuojavastaava on:

Roland Sacks, hallituksen puheenjohtaja

AVET GmbH

Sisarus-Scholl-Strasse 10

72160 Horb am Neckar

Saksa

Puh: + 4974516269011

Sähköposti: info@avet.eu

Verkkosivusto: https://avet.eu/

Jokainen rekisteröity voi ottaa suoraan yhteyttä tietosuojavastaavaamme milloin tahansa tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä tai ehdotuksissa.

  1. Keksit

AVET GmbH:n Internet-sivut käyttävät evästeitä. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan ja tallennetaan tietokonejärjestelmään Internet-selaimen kautta.

Monet sivustot ja palvelimet käyttävät evästeitä. Monissa evästeissä on ns. Evästetunnus. Evästetunnus on evästeen yksilöllinen tunniste. Se koostuu merkkijono, jonka kautta Internet-sivuja ja palvelimia voidaan määrittää tietylle Internet-selaimelle, jossa eväste tallennettiin. Tämä sallii vieraillut verkkosivustot ja palvelimet erottamaan yksittäisen selaimen muista selaimista, jotka sisältävät muita evästeitä. Erityinen web-selain voidaan tunnistaa ja tunnistaa ainutkertaisella evästetunnuksella.

Evästeiden avulla AVET GmbH voi tarjota tämän sivuston käyttäjille käyttäjäystävällisempiä palveluita, jotka eivät olisi mahdollisia ilman evästeasetusta.

Evästeiden avulla sivujemme tiedot ja tarjoukset voidaan optimoida käyttäjän mielessä. Evästeet antavat meille, kuten jo mainittiin, tunnistaa verkkosivustemme käyttäjät. Tämän tunnustamisen tarkoituksena on helpottaa käyttäjien käyttämistä verkkosivuillamme. Esimerkiksi evästeitä käyttävän verkkosivuston käyttäjä ei tarvitse syöttää kirjautumistunnustaan ​​joka kerta, kun hän käy verkkosivustolla, koska tämä tapahtuu verkkosivustolla ja käyttäjän tietokonejärjestelmällä tallennetulla evästeellä. Toinen esimerkki on ostoskorin eväste verkkokaupassa. Verkkokauppa muistaa kohteet, jotka asiakas on asettanut virtuaaliseen ostoskoriin evästeen kautta.

Rekisteröijä voi estää evästeiden asettamisen verkkosivustollamme milloin tahansa vastaavan Internet-selaimen asetusten avulla ja siten pysyvästi ristiriidassa evästeiden asetusten kanssa. Lisäksi jo asetetut evästeet voidaan poistaa milloin tahansa internetselaimen tai muiden ohjelmien kautta. Tämä on mahdollista kaikissa yleisissä internetselaimissa. Jos käyttäjä katoaa käyttämäsi Internet-selaimen evästeiden asetusten, kaikki sivuston toiminnot eivät ole täysin käyttökelpoisia.

  1. Yleisten tietojen kerääminen

Corionin verkkosivusto kerää yleisiä tietoja, kun henkilö tai automaattinen järjestelmä avaa verkkosivuston. Nämä yleiset tiedot ja tiedot tallennetaan palvelimen lokitiedostoihin. (1) käytetyt selaintyypit ja -versiot, (2) pääsyjärjestelmän käyttämä käyttöjärjestelmä, (3) verkkosivusto, jolta pääsyjärjestelmä pääsee verkkosivustollemme (ns. viittaus), (4) alisivustot, joihin päästään verkkosivuillamme olevan pääsyjärjestelmän kautta, voidaan hallita, (5) verkkosivustolle pääsyn päivämäärä ja kellonaika, (6) Internet-protokollaosoite (IP-osoite), (7) pääsyjärjestelmän Internet-palveluntarjoaja ja (8) muut vastaavat tiedot ja tiedot, joita käytetään estämään uhkia tietotekniikkajärjestelmiimme kohdistuvien hyökkäysten sattuessa.

Käyttäessään näitä yleisiä tietoja ja tietoja AVET GmbH ei tee johtopäätöksiä rekisteröidystä. Näitä tietoja tarvitaan pikemminkin (1) verkkosivujemme sisällön toimittamiseen oikein, (2) verkkosivustomme sisällön ja sen mainonnan optimoimiseksi, (3) tietotekniikkajärjestelmien ja teknologian pitkän aikavälin toimivuuden varmistamiseksi. verkkosivuillamme ja (4) tarjota lainvalvontaviranomaisille lainvalvonnan kannalta tarpeellisia tietoja kyberhyökkäyksen sattuessa. AVET GmbH arvioi siksi nämä anonyymisti kerätyt tiedot tilastollisesti ja tavoitteenaan lisätä tietosuojaa ja tietoturvaa yrityksessämme, jotta voimme viime kädessä varmistaa käsittelemiemme henkilötietojen optimaalisen suojan. Palvelimen lokitiedostojen anonyymit tiedot tallennetaan erillään kaikista asianomaisen henkilön antamista henkilötiedoista.

  1. Rekisteröityminen verkkosivustollamme

Rekisteröijällä on mahdollisuus rekisteröityä rekisterinpitäjän verkkosivuille tarjoamalla henkilökohtaisia ​​tietoja. Rekisterinpitäjälle lähetettävät henkilökohtaiset tiedot on johdettu rekisteröinnissä käytettävästä sisäänmeno- maskista. Rekisteröijän antamat henkilökohtaiset tiedot on kerättävä ja säilytettävä ainoastaan ​​rekisterinpitäjän sisäiseen käyttöön ja omiin tarkoituksiinsa. Ohjain voi järjestää siirron yhdelle tai useammalle prosessorille, kuten pakettipalvelulle, joka myös käyttää henkilötietoja vain sisäiseen käyttöön, joka johtuu ohjaimesta.

Rekisteröimällä rekisterinpitäjän verkkosivustolle rekisteröidyn Internet-palveluntarjoajan (ISP) antama IP-osoite tallennetaan myös rekisteröinnin päivämäärään ja kellonaikaan. Näiden tietojen tallentaminen tapahtuu taustalla, jotta palveluiden väärinkäyttö voidaan estää vain, ja näiden tietojen avulla on mahdollista selkeyttää rikoksia. Tässä suhteessa näiden tietojen tallentaminen on tarpeen ohjaimen suojaamiseksi. Näiden tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille ei ole, ellei lainvalvontapalvelujen luovuttamisesta tai paljastamisesta ole lakisääteistä velvoitetta.

Rekisteröimällä rekisteröidyn henkilö, joka antaa vapaaehtoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja, rekisterinpitäjä toimittaa aineistoa sisällölle tai palveluille, jotka tapauksen luonteen vuoksi voidaan tarjota vain rekisteröityneille käyttäjille. Rekisteröidyt henkilöt voivat milloin tahansa muokata rekisteröinnissä annettuja henkilötietoja milloin tahansa tai poistaa ne kokonaan rekisterinpitäjän tietokannasta.

Rekisterinpitäjän on milloin tahansa pyynnöstä annettava jokaiselle rekisteröidylle tieto siitä, mitä tallennettavia henkilötietoja koskevat tiedot tallennetaan. Lisäksi rekisterinpitäjä korjaa tai poistaa henkilötietoja rekisteröidyn pyynnöstä tai viitteestä, mikäli tämä ei ole ristiriidassa lain edellyttämien säilytysvaatimusten kanssa. Rekisterinpitäjän kaikki rekisteröidyt henkilöt ovat rekisteröityjen henkilöiden käytettävissä yhteyshenkilönä tässä yhteydessä.

  1. Ota yhteyttä verkkosivuston kautta

AVET GmbH:n verkkosivuilla on lakisääteisistä säännöksistä johtuen tietoa, joka mahdollistaa nopean sähköisen yhteydenoton yritykseemme ja suoran yhteydenpidon kanssamme, joka sisältää myös yleisen ns. sähköpostin osoitteen (sähköpostiosoite). Jos asianomainen ottaa yhteyttä käsittelystä vastuussa olevaan henkilöön sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta, hänen välittämät henkilötiedot tallennetaan automaattisesti. Tällaisia ​​rekisteröidyn rekisterinpitäjälle vapaaehtoisesti luovuttamia henkilötietoja säilytetään käsittelyä tai rekisteröityyn yhteydenottoa varten. Näitä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

  1. Kommentti-toiminto verkkosivuston blogissa

AVET GmbH tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden jättää yksittäisiä kommentteja yksittäisiin blogikirjoituksiin blogissa, joka on rekisterinpitäjän verkkosivuilla. Blogi on verkkosivustolla ylläpidettävä, yleensä yleisölle avoin portaali, jossa yksi tai useampi bloggaajiksi tai verkkobloggaajiksi kutsuttu henkilö voi julkaista artikkeleita tai kirjoittaa ajatuksia niin sanottuihin blogikirjoituksiin. Kolmannet osapuolet voivat yleensä kommentoida blogikirjoituksia.

Jättää uhri kommentti blogissa julkaistaan ​​tällä sivustolla, lisäksi vasemmalle asianomaisen henkilön huomautuksia ja tietoja tuolloin kommentin panos sekä valitsema asianomaisen henkilön käyttäjänimi (salanimi) tallennettu ja julkaistu. Lisäksi kirjautuu myös rekisteröidyn Internet-palveluntarjoajan (ISP) antama IP-osoite. IP-osoitteen tallennus tehdään turvallisuussyistä ja siinä tapauksessa, että rekisteröity rikkoo kolmannen osapuolen oikeuksia tai laittomien sisältöjen lähettämistä lähettämällä kommentin. Tällaisten henkilötietojen tallentaminen on siis rekisterinpitäjän omaa etua, jotta hän voisi vapauttaa rikkomuksen tapahtuessa. Näiden henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille ei ole sallittua, ellei tällaista paljastamista lain mukaan tai rekisterinpitäjän oikeudellisesta puolustuksesta muuta edellytetä.

  1. Blogikommenttien tilaaminen verkkosivustolla

Kolmannet osapuolet voivat yleensä tilata AVET GmbH -blogissa esitetyt kommentit. Erityisesti kommentoija voi tilata kommentit, jotka seuraavat hänen kommenttiaan tietyssä blogikirjoituksessa.

Jos rekisteröity päättää tilata kommentteja, käsittelystä vastuussa oleva henkilö lähettää automaattisen vahvistussähköpostin, jonka tarkoituksena on käyttää kaksoisopt-in-menettelyä tarkistaakseen, onko annetun sähköpostiosoitteen omistaja todella olemassa. . Mahdollisuuden tilata kommentit voidaan peruuttaa milloin tahansa.

  1. Henkilötietojen säännöllinen poistaminen ja estäminen

Rekisterinpitäjän on käsiteltävä ja tallennettava rekisteröidyn henkilötietoja vain sen ajan, joka on tarpeen varastoinnin tarkoituksen saavuttamiseksi tai tapauksen mukaan eurooppalaisissa direktiiveissä tai määräyksissä tai muussa lainsäätäjänä lainsäädännössä tai asetuksissa, joita rekisterinpitäjä säädettiin.

Eliminoi varastointi tarkoitukseen tai määrätty Euroopan direktiivien ja asetusten luovuttajien tai muu vastaava lainsäätäjän varastointi päättyy, henkilötiedot ovat tukossa tai poistetaan rutiininomaisesti ja lain edellyttämällä tavalla.

  1. Asianomaisen henkilön oikeudet
  • a) Oikeus vahvistukseen

Jokaisella rekisteröidylle on oikeus, kuten eurooppalaiset sääntelyviranomaiset ja sääntelyviranomaiset ovat myöntäneet, vaatia rekisterinpitäjää vahvistamaan, onko häntä koskevia henkilötietoja käsitelty. Jos haavoittunut henkilö haluaa käyttää tätä vahvistusoikeutta, hän voi milloin tahansa ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän työntekijään.

  • b) Oikeus saada tietoja

Jokainen henkilö osallinen henkilötietojen käsittelystä on oikeus myöntää Euroopan direktiivien ja asetusten avunantajia saada milloin tahansa päässä vastikkeeton rekisterinpitäjien tietoja tallennettujen henkilötietojen henkilötiedot ja kopio näistä tiedoista. Lisäksi yhteisön lainsäätäjä ja sääntelyviranomainen on antanut rekisteröidylle seuraavat tiedot:

  • käsittelyn tarkoituksiin
  • käsiteltävien henkilötietojen luokat
  • vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille henkilötiedot on luovutettu tai joita ei ole vielä luovutettu, erityisesti kolmansien maiden vastaanottajille tai kansainvälisille järjestöille
  • mikäli mahdollista, suunniteltu kesto, jona henkilötietoja säilytetään tai, mikäli tämä ei ole mahdollista, kriteerit kyseisen keston määrittämiseksi
  • että hänellä on oikeus korjata tai poistaa hänen henkilötietonsa, tai että hänellä on rajoituksia siitä, että asianomainen henkilö on vastuussa tai hänellä on oikeus vastustaa tällaista käsittelyä
  • valitusoikeuden olemassaolo valvontaviranomaiselle
  • jos henkilötietoja ei kerätä rekisteröidyltä: Kaikki käytettävissä olevat tiedot tietojen lähteestä
  • olemassaolo automaattisen päätöksenteon, kuten profilointi artiklan mukaisesti 22 1 Abs.4 ja DS-GMO ja - ainakin näissä tapauksissa - merkityksellistä tietoa liittyvä logiikka ja laajuudesta ja toivottua vaikutusta niiden käsittely kyseisen henkilön

Lisäksi rekisteröidylle on oikeus tutustua henkilötietojen lähettämiseen kolmanteen maahan tai kansainväliseen järjestöön. Jos näin on, rekisteröidylle on oikeus saada tietoja siirron yhteydessä olevista asianmukaisista takuista.

Jos asianomainen osapuoli haluaa käyttää tätä oikeuttaan tietoihin, hän voi milloin tahansa ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän työntekijään.

  • c) Oikeus oikaisuun

Jokainen henkilö osallinen henkilötietojen käsittelystä on oikeus myöntää Euroopan direktiivien ja asetusten avunantajien välitöntä korjausta kysyntään vastaavien Väärien henkilötietojen. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus, ottaen huomioon tarkoitukset, loppuun puutteelliset henkilötiedot - vaatia - myös avulla täydentävän lausunnon.

Jos kärsinyt henkilö haluaa käyttää tätä oikaisupyyntöä, hän voi milloin tahansa ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän työntekijään.

  • d) Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi)

Kaikilla henkilöillä, joita henkilötietoja käsitellään, on oltava eurooppalaisten direktiivien ja sääntelyviranomaisten oikeus myöntää rekisterinpitäjä välittömästi poistamaan häntä koskevat henkilötiedot edellyttäen, että jokin seuraavista syistä täyttyy eikä käsittely ole tarpeen:

  • Henkilötiedot on kerätty tällaisiin tarkoituksiin tai muulla tavoin käsiteltyihin tarkoituksiin, joita varten ne eivät enää ole tarpeellisia.
  • Rekisteröidylle peruuttaa suostumuksen, johon käsittely Art. 6 kohta. 1 huomauttaa DS-GMO tai art. 9 kohta. 2 huomauttaa DS-GMO tuettu, ja siellä on puute muuten oikeusperusta käsittelyn.
  • Asianomaisen henkilön mukaan Art. 21 kohta. 1 DS-GMO esineen käsittelyyn, eikä ole pakottava käsittelyn oikeuttavaan perusteeseen ennen, tai henkilö, joka toimii mukaisesti Art. 21 kohta. 2 DS-GMO vastustavansa käsittely yksi.
  • Henkilötietoja käsiteltiin laittomasti.
  • Henkilötietojen poistaminen on välttämätöntä unionin tai kansallisen lainsäädännön mukaisen oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi.
  • Henkilötiedot kerättiin suhteessa 8 1 DS-GVO: n nojalla tarjottuihin tietoyhteiskunnan palveluihin.

Jos jokin yllä mainituista syistä pätee ja rekisteröity haluaa, että AVET GmbH:ssa tallennetut henkilötiedot poistetaan, hän voi milloin tahansa ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän työntekijään. AVET GmbH:n työntekijä varmistaa, että poistopyyntöä noudatetaan välittömästi.

Jos AVET GmbH on julkistanut henkilötiedot ja yhtiömme vastuuhenkilönä on velvollinen poistamaan henkilötiedot DS-GVO:n 17 artiklan 1 kohdan mukaisesti, AVET GmbH ryhtyy myös aiheellisiin toimenpiteisiin ottaen huomioon käytettävissä olevaa teknologiaa ja teknisiä toteutuskustannuksia, jotta muut tietojen käsittelystä vastuussa olevat henkilöt, jotka käsittelevät julkaistuja henkilötietoja, voidaan ilmoittaa, että kyseinen henkilö on pyytänyt poistamaan kaikki linkit näihin henkilötietoihin tai näiden henkilötietojen kopiot tai jäljennökset tietoja näiltä muilta tietojenkäsittelystä vastaavilta henkilöiltä on pyytänyt siltä osin kuin käsittely ei ole tarpeen. AVET GmbH:n työntekijä järjestää tarvittavat yksittäistapaukset.

  • e) Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Jet von der Verarbeitung personenbezogen Uudistamisen betroffen kunnes Henkilö hattu das vom Europäische Richtlinien- alla Verordnungsgeb on gewährt on Recht, von dem verantwortlich die Einschränkungen der Verarbeitung zu verlangen, Wenn eine der folgenden Voraussetzung gegeb ist:

  • Die Richtigkeit der personenbezogen Dat wird von der betroffen persoona bestrit, und zwar für eine Daur, die es dem verantwortlich ermöglicht, die Richtigkeit der personenbezogen Dat zu überprüfen.
  • Unrechtmäßig Die Verarbeitung ist die betroffen personenbezogen päähenkilö lehnt die Daten der Löschung verlangte stattdess ab und die Nutzung der Einschränkungen Daten der personenbezogen.
  • Der verantwortlich jotta benötigt kuolla Daten für die personenbezogen että Zweck der Verarbeitung länger nicht, die sie jedoch betroffen kunnes zur Henkilö benötigt Geltendmachung, Ausübung oder Verteidigung von Rechtsansprüch että.
  • Die betroffene Person hattu Widerspruch gegen die Verarbeitung helmi. Art. 21 Abs. 1 DS-GVO ei ole oikea, koska se ei ole oikea, koska se ei ole oikein.

Jos jokin yllä olevista ehdoista täyttyy ja rekisteröity haluaa pyytää AVET GmbH:ssa tallennettujen henkilötietojen rajoittamista, hän voi milloin tahansa ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän työntekijään. AVET GmbH:n työntekijä järjestää käsittelyn rajoittamisen.

  • f) Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Jet von der Verarbeitung personenbezogen Uudistamisen betroffen kunnes Henkilö hattu das vom Europäische Richtlinien- alla Verordnungsgeb on gewährt on Recht, die sie Betreff kuin personenbezogen Daten, welche durch die betroffen kunnes Persona einem verantwortlich bereitgestellt wurden, in einem strukturiert että gängig und maschinenlesbar muodot zu erhalten. Sivulinjat Außerdem das Recht, diese Daten einem anderen verantwortlich ohne Behinderung durch den verantwortlich että dem die personenbezogen Daten bereitgestellt wurden, zu übermitteln, sofern die Verarbeitung auf der Einwilligung Gemäß Art. 6 Abs. 1 Buchstabe DS-GVO oder Art. 9 Abs. 2 Buchstabe DS-GVO oder auf einem Vertrag Gemäß Art. 6 Abs. 1 Buchstabe b DS-GVO beruht und die Verarbeitung mithilf on Automatisierte on Verfahren erfolgt, sofern die Verarbeitung nicht für die Wahrnehmung einer Aufgabe erforderlich ist, die im öffentlichen Interesse liegt Oder Ausübung öffentlichen Gewalt erfolgt, welche dem verantwortlich übertrag wurde.

Ferner hat die bei der Ausübung betroffen kunnes Persona ihres Rechts auf Datenübertragbarkeit Gemäß Art. 20 Abs. 1 DS-GVO das Recht, zu erwirk että dass die personenbezogen Dat suora von einem verantwortlich hetkellä einen anderen verantwortlich übermittelt werden, soweit diese technischer machbar ist und sofern hiervo nicht die Rechte und Freiheit joka anderer Henkilöt beeinträchtigt werden.

Tietojen siirrettävyyttä koskevan oikeuden puolustamiseksi asianomainen voi milloin tahansa ottaa yhteyttä AVET GmbH:n työntekijään.

  • g) Oikeus vastustaa

Jet von der Verarbeitung personenbezogen Uudistamisen betroffen kunnes Henkilö hattu das vom Europäische Richtlinien- alla Verordnungsgeb on gewährt on Recht, aus Grande alkaen, die sich aus ihrer besonderen Tilanne ergeben, Jederzeit gegen die Verarbeitung on betreffend on personenbezogen päivämäärä, die aufgrund von Art. 6 Abs. 1 Buchstaben e Oder f DS-GVO erfolgt The Widerspruch einzuleg. Kuolee kullattu auch für ein auf diese Bestimmung profiloinnin gestütztes.

AVET GmbH ei enää käsittele henkilötietoja vastalauseessa, ellemme pysty osoittamaan käsittelylle pakottavia oikeutettuja perusteita, jotka ylittävät rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai käsittelyn tarkoituksena on puolustaa, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia.

Jos AVET GmbH käsittelee henkilötietoja suoramainonnan toteuttamiseksi, asianomaisella on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä tällaisen mainonnan tarkoituksessa. Tämä koskee myös profilointia siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramainontaan. Jos rekisteröity vastustaa AVET GmbH:ta suoramarkkinointitarkoituksiin tapahtuvaa käsittelyä, AVET GmbH ei enää käsittele henkilötietoja näihin tarkoituksiin.

Lisäksi rekisteröidyllä on erityistilanteestaan ​​johtuvista syistä oikeus kieltäytyä häntä koskevien henkilötietojen käsittelystä, joka suoritetaan AVET GmbH:ssa tieteellisiin tai historiallisiin tarkoituksiin tai tilastollisiin tarkoituksiin 89 artiklan mukaisesti. 1 XNUMX kohta DS-GMO vastustaa, ellei tällainen käsittely ole tarpeen yleisen edun mukaisen tehtävän suorittamiseksi.

Käyttääkseen vastustusoikeutta rekisteröity voi ottaa yhteyttä suoraan AVET GmbH:n työntekijään tai toiseen työntekijään. Tietoyhteiskunnan palvelujen käytön yhteydessä rekisteröidyllä on myös vapaus direktiivin 2002/58/EY estämättä käyttää vastustusoikeuttaan automaattisesti teknisiä eritelmiä käyttäen.

  • h) Automatisoidut päätökset yksittäistapauksissa mukaan lukien profilointi

Jet von der Verarbeitung personenbezogen Uudistamisen betroffen päähenkilö hattu das vom EUROPÄISCHE Richtlinien- und Verordnungsgeb on gewährt on Recht, nicht einer Ausschließlich auf einer Automatisierte Verarbeitung - einschließlich Profilointi - beruh alkaen Entscheidung unterworf zu werden, die IHR gegenüber rechtlich jotta Wirkung entfaltet oder Sie in ähnlich Weise erheblich beeinträchtigt, sofern die Entscheidung (1) nicht für den Abschluss oder die Erfüllung eines Vertrags zwischen der betroffen Perso und dem verantwortlich erforderlich ist, oder (2) aufgrund von Rechtsvorschrif der unionin oder der Mitgliedstaat, ns der verantwortlich on unterliegt, zulässig ist und diese Rechtsvorschrif maasta angemessene Maßnahmen Rech und der zur Währungen Freiheiter sowie der berechtigt betroffen n Interesse der Henkilö enthalten Oderin (3) mIT der ausdrücklich on Einwilligung betroffen Henkilö erfolgt.

Jos päätös (1) on tarpeen rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen tekemiseksi tai sen täytäntöönpanemiseksi tai (2) se perustuu rekisteröidyn nimenomaiseen suostumukseen, AVET GmbH toteuttaa asianmukaiset toimenpiteet turvata rekisteröidyn oikeudet ja vapaudet sekä oikeutettu etujen turvaaminen, mukaan lukien ainakin oikeus saada rekisterinpitäjän puuttumaan asiaan, ilmaista näkökantansa ja riitauttaa päätös.

Möchte die auf mit Bezug Rech Henkilö betroffen kunnes geltend Automatisierte Entscheidung machen kann sie sich einen Mitarbeiter des Hierzer hetkellä Jederzeit für die Verarbeitung verantwortlich Wenden.

  • i) Tietosuojalain mukainen oikeus peruuttaa suostumus

Jet von der Verarbeitung personenbezogen päättymiseen asti betroffen Henkilö hattu das Europäische Richtlinien- vom Recht und Verordnungsgeb on gewährt, eine Einwilligung Jederzeit zu Daten zur Verarbeitung personenbezogen on Widerruf että.

Möchte die betroffen kokemuspisteet päähenkilö Recht auf einer Einwilligung Widerruf geltend machen kann sie sich einen Mitarbeiter Hierzer Jederzeit des für die Verarbeitung verantwortlich Wanda.

  1. Tietosuoja sovelluksissa ja hakuprosessissa

Käsittelystä vastaava henkilö kerää ja käsittelee hakijoiden henkilötiedot hakuprosessin käsittelyä varten. Käsittely voidaan suorittaa myös sähköisesti. Tämä pätee erityisesti, jos hakija lähettää asiaankuuluvat hakemusasiakirjat sähköisesti, esimerkiksi sähköpostitse tai verkkosivuston verkkolomakkeen kautta, käsittelystä vastaavalle henkilölle. Jos käsittelystä vastaava henkilö tekee työsopimuksen hakijan kanssa, välitetyt tiedot tallennetaan työsuhteen käsittelyä varten lakisääteisten määräysten mukaisesti. Jos käsittelystä vastaava henkilö ei tee työsopimusta hakijan kanssa, hakemusasiakirjat poistetaan automaattisesti kahden kuukauden kuluttua hylkäämispäätöksen tiedoksi antamisesta edellyttäen, että poistaminen ei ole ristiriidassa käsittelystä vastaavan henkilön muiden oikeutettujen etujen kanssa. Toinen oikeutettu etu tässä mielessä on esimerkiksi todistustaakka yhdenvertaisen kohtelun yleisen lain (AGG) mukaisissa menettelyissä.

  1. Tietosuojasäännökset Facebookin käytöstä ja käytöstä

Der für Verarbeitung Verantwortliche für die auf dieser Internetseite Komponenten des Unternehmens Facebook-integriert. Facebook ist ein soziales Netzwerk.

E Soziales Netzwerk ist ein im Internet betrieben on Sozialer Treffpunkt, eine Online-Gemeinschaft, die es de Nutzern in der Regel ermöglicht, untereinand zu kommunizier und im virtuell Raum zu interagier että. E Soziales kann als Plattform Netzwerk und Meinung zum Austausch von Erfahrungen Diener ermöglicht es oder der Internetgemeinschaft, persönliche lisätietoja oder unternehmensbezog asti bereitzustell. Facebook ermöglicht den Nutzern des sozialen Netzwerkes Unter anderem die Erstellung von privat Profile, den Upload kuvat von und über eine Vernetzung Freundschaftsanfrag että.

Betreibergesellschaft von ist die Facebookiin Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA. Für die Verarbeitung personenbezogen Uudistamisen verantwortlich ist, Wenn eine betroffen kunnes henkilö außerhalb der USA Oderin Kanada lebt, sanovat Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti.

Joka kerta kun jokin tämän sivuston yksittäisistä sivuista avataan, jota käsittelee käsittelystä vastuussa oleva henkilö ja johon on integroitu Facebook-komponentti (Facebook-laajennus), henkilön tietotekniikkajärjestelmässä oleva Internet-selain kyseinen Facebook-komponentti aktivoi automaattisesti, jolloin vastaava Facebook-komponentti ladataan Facebookista. Täydellinen yleiskatsaus kaikista Facebook-laajennuksista löytyy tästä Linkki voidaan hakea. Osana tätä teknistä prosessia Facebook saa tiedon siitä, millä verkkosivustomme alisivulla asianomainen henkilö vierailee.

Soferin die betroffen kunnes henkilö gleichzeitig bei Facebook eingeloggt ist erkennt Facebook mit jedem Aufruf unserer Internetseite durch die betroffen kunnes Persona und während der Gesamt Daun des jeweiligen Aufenthaltes auf unserer Internetseite, welche konkrete Unterseit vuonna unserer Internetseite kuolla betroffen kunnes henkilö besucht. Diese werden durch die Informationen und durch Facebook-Komponentti A gesammelt dem der jeweiligen Facebookin Account betroffen Henkilö zugeordnet. Betätigt die betroffen kunnes Persona einer der auf unserer Internetseite integriert Facebook-painikkeet, de beispielsweis "Gefällt mir" -Butto n, oder gibt die betroffen kunnes henkilö einen Kommentar EU ordnet Facebook diese Information'm persönliche Facebookin Benutzerkonto der betroffen Perso zu und speichert diese personenbezogen Daten .

Facebook erhalten über die immer Facebookin Component Dann eine Tietoa darüb on, dass die betroffen kunnes henkilö unsere Internetseite besucht linja, Wenn die betroffen kunnes Persona zum Zeitpunkt des Aufrufs unserer Internetseite gleichzeitig bei Facebook eingeloggt ist; diese findet statt unabhängig davon, ob die kunnes betroffen Henkilö-Komponentti A anklickt Facebook oder nicht die. Ist eine derartig jotta Übermittlung diese lisätietoja hetkellä Facebook von der betroffen Perso nicht Gewollt, kannu diese die Übermittlung dadurch verhindern, dass Sie sich vor einem Aufruf unserer Internetseite aus ihrem Facebook-tilini ausloggt.

Die von Facebook veröffentlich vuonna Datenrichtlini, die unter https://de-de.facebook.com/about/privacy/ abrufb ist, gibt Aufschluss über die Summit korkeus, Verarbeitung und Nutzung durch Date personenbezogen Facebookissa. Ferner wird dort erläutert, welche zum Schutz der Privatsphäre Facebook Einstellungsmöglichkeit Henkilö bietet der betroffen. Oma Zude unterschiedliche Applikationen erhältlich sind die es ermöglich että eine zu Datenübermittlung Facebook unterdrück hetkellä. Solche Applikationen können durch die kunnes betroffen Henkilö genutzten werden, um eine zu Datenübermittlung Facebook unterdrück hetkellä.

  1. Tietosuojasäännökset Google Analyticsin (anonymisointitoiminnolla) soveltamisesta ja käytöstä

Vertaile Vertaile Vertaile Vertaile Web-sivustoon, jos haluat Google Analytics (integraattori). Google Analytics on verkko-analyysi. Web-analyysi on julkaistu, julkaistu ja saatavana verkko-operaattorilta. Ein Web-Analyze-Dienst erfasst Unterseiten der Internetseite eine Unterseite betrachtet wurde. (Internet, Internet, Internet) Eine Web-Analyze wird überwiegend zur Optimierung einer Internetseiten und zur Kosten-Nutzen-Analyze von Internetwerbung eingesetzt.

Google Analytics -komponentin operatiivinen yritys on Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Käsittelystä vastaava henkilö käyttää lisäystä "_gat._anonymizeIp" verkkoanalyysiin Google Analyticsin kautta. Tämän lisäyksen avulla Google lyhentää ja tekee nimettömäksi asianomaisen henkilön Internet-yhteyden IP-osoitteen, jos Internet-sivuihimme pääsee Euroopan unionin jäsenvaltiosta tai muulta Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen allekirjoittajalta.

Der Zweck der Google-Analytics-komponentti ist die Analyse der auf unserer Internetseite on Besucherströ. Google nutzt die gewonnen Daten und lisätietoja unter anderem Dazu, die Nutzung unserer Internetseite auszuwert että tuota für uns Online-raportit, welche die Aktivitäten auf unseren Internetseite aufzeig että zusammenzustell, und um tee mit der Nutzung unserer Internetseite vuonna Verbindung stehen uran Dienstleistungen zu Erbring että.

Google Analytics setzt Cookie auf dem ein System der betroffen informationstechnologisch henkilö. Oli sind evästeet, wurde bereits oben erläutert. Mitte des Setzung Google wird eine Analyse der Benutzung evästeet unserer Internetseite ermöglicht. Durch jeden Aufruf einer der Einzelseit dieser Internetseite, die durch den für die Verarbeitung verantwortlich Betrieb wird und auf welche eine Google-Analytics-Komponente integriert wurde, wird der Internetbrows auf dem informationstechnologisch System der betroffen Henkilö automatisch durch die jeweiligen Google-Analytics-Komponente veranlasst , Daten zum Zweck der Online-Analysoi Google zu übermitteln hetki. Im Rahmen dieses technischen Verfahrens erhalten Google Kenntnis über personenbezog asti Daten, Wie der IP-Adresse der betroffen Henkilö, sanovat Google Unter anderem Dazu dien, die Herkunft der Besucher und Klicks nachzuvollzieh und in der ottajia Provisionsabrechnung zu ermöglich että.

Evästeet werden lisätietoja des mittels asti personenbezog, beispielsweis Zugriffszeit die, der Ort von welchem ​​e Zugriff ausging Häufigkeit und die Besuche unserer Internetseite der durch die asti betroffen Henkilö, gespeichert. Bei jedem Besuch unserer Internetseite werden diese personenbezogen Daten, einschließlich der IP-Adresse des von der betroffen Henkilö genutzten Internetanschlusses, kun Google Den Vereinigten Staaten von Amerika übertrag että. Diese personenbezogenen Daten werden durch Google on Vereinigten Staaten von America gespeichert. Google gibt das Technische Verfahren über diese erhoben personenbezogen Dat Unter hetkellä Umständen Dritte weiter.

Die betroffen kunnes Persona kann durch die Setzung unsere Internetseite von evästeet, Wie bereits oben dargestellt, Jederzeit mittels entsprechenden einer Einstellung des genutzten Internetbrowsers und damit der verhindern Setzung von evästeet dauerhaft widersprech että. Eine Einstellung des solche genutzten Internetbrowsers verhindern würde auch, dass ein evästeen Google informationstechnologisch System der auf dem betroffen Henkilö setzt. Zude Olen kann ein von Google Analytics Cookie Jederzeit gesetzt bereits über den Internetbrows oder muu Softwareprogram päälle gelöscht werden.

Ferner besteht für die betroffen kunnes Persona kuolla Möglichkeiten, einer Erfassung der durch Google Analytics erzeugt että auf eine Nutzung dieser Internetseite bezogen Daten sowie der Verarbeitung dieser Daten durch Google zu widersprech und eine solche zu verhindern. Hierzer muss die kunnes betroffen Henkilön sähköisen selaimen lisäosan Unter dem Link https://tools.google.com/dlpage/gaoptout herunterladen und installieren. Dieses-selaimen lisäosan teilt Google Analyticsin JavaScript über mit, dass keine Daten und Informationen zu den Besuch von Internetseite hetkellä Google Analytics übermittelt werden dürfen. Asennus Die-des selaimen lisäosat wird von Google Widerspruch gewertet als. Wird das informationstechnologisch System der betroffen Perso zu einem später että Zeitpunkt gelöscht, formatiert oder neuer installiert, muss durch die betroffen kunnes henkilö eine erneut Asennus des Browser-lisäosia Erfolg että tuota Google Analytics zu deaktivieren. Soferin DAS Browser-Add-On durch die betroffen kunnes Persona oder einer anderen Henkilö, die ihrem Machtbereich zuzurechn ist, deinstalliert oder deaktiviert wird, besteht die Möglichkeiten der Neuinstallation oder der erneut Aktivierung des Browser-lisäosia.

Lisätietoja ja Googlen sovellettavat tietosuojasäännökset löytyvät tästä Linkki ja alle tämä Linkki noudettava. Google Analytics on tämän alla Linkki selitetty tarkemmin.

  1. Google Remarketingin soveltamista ja käyttöä koskevat tietosuojasäännökset

Käsittelystä vastaava henkilö on integroinut Googlen uudelleenmarkkinointipalvelut tälle verkkosivustolle. Google Remarketing on Google AdWords -ominaisuus, jonka avulla yritys voi näyttää mainoksia Internet-käyttäjille, jotka ovat aiemmin vierailleet yrityksen verkkosivuilla. Googlen uudelleenmarkkinoinnin integrointi mahdollistaa sen, että yritys voi luoda käyttäjiin liittyviä mainoksia ja siten näyttää Internetin käyttäjälle aiheeseen liittyviä mainoksia.

Googlen uudelleenmarkkinointipalveluiden operaattori on Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Googlen uudelleenmarkkinoinnin tarkoitus on näyttää kiinnostukseen perustuvaa mainontaa. Google Remarketing mahdollistaa mainosten näyttämisen Googlen mainosverkoston kautta tai niiden näyttämisen muilla verkkosivustoilla, jotka on räätälöity Internetin käyttäjien yksilöllisten tarpeiden ja kiinnostusten mukaan.

Google Remarketing asettaa evästeen rekisteröidyn tietotekniikkajärjestelmään. Mitä evästeet ovat, on jo selitetty edellä. Evästeen asettamisen avulla Google pystyy tunnistamaan vierailijan verkkosivustollamme, jos hän myöhemmin avaa sivustoja, jotka ovat myös Googlen mainosverkoston jäseniä. Joka kerta kun avataan verkkosivusto, jolle Googlen uudelleenmarkkinointipalvelu on integroitu, asianomaisen henkilön Internet-selain tunnistaa itsensä automaattisesti Googlelle. Osana tätä teknistä prosessia Google saa tietoa henkilötiedoista, kuten IP-osoitteesta tai käyttäjän surffauskäyttäytymisestä, joita Google käyttää muun muassa kiinnostukseen perustuvan mainonnan näyttämiseen.

Evästeen avulla tallennetaan henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten Internet-sivut, joilla asianomainen henkilö vierailee. Näin ollen joka kerta kun vierailet verkkosivustollamme, henkilötietoja, mukaan lukien asianomaisen henkilön käyttämän Internet-yhteyden IP-osoite, siirretään Googlelle Amerikan yhdysvalloissa. Google tallentaa nämä henkilötiedot Amerikan yhdysvalloissa. Google voi välittää nämä teknisen prosessin kautta kerätyt henkilötiedot kolmansille osapuolille.

Die betroffen kunnes Persona kann durch die Setzung unsere Internetseite von evästeet, Wie bereits oben dargestellt, Jederzeit mittels entsprechenden einer Einstellung des genutzten Internetbrowsers und damit der verhindern Setzung von evästeet dauerhaft widersprech että. Eine Einstellung des solche genutzten Internetbrowsers verhindern würde auch, dass ein evästeen Google informationstechnologisch System der auf dem betroffen Henkilö setzt. Zude Olen kann ein von Google Analytics Cookie Jederzeit gesetzt bereits über den Internetbrows oder muu Softwareprogram päälle gelöscht werden.

Yleisimpiä ihmisiä kuolevat ihmiset kuolevat, koska he ovat tulleet Google-haastattelijoille. Hierzer muss die kunnes betroffen henkilön von jedem der von ihr aus den Link www.google.de/settings/ads genutzten Internetbrows aufrufen und dort kuolevat gewünschte päässä Einstellungen vornehmen.

Lisätietoja ja Googlen sovellettavat tietosuojasäännökset löytyvät tästä Linkki noudetaan.

  1. Google AdWordsin soveltamista ja käyttöä koskevat tietosuojasäännökset

Käsittelystä vastaava henkilö on integroinut Google AdWordsin tälle verkkosivustolle. Google AdWords on Internet-mainontapalvelu, jonka avulla mainostajat voivat sijoittaa mainoksia Googlen hakukoneiden tuloksiin sekä Google-mainosverkostoon. Google AdWords antaa mainostajalle mahdollisuuden määritellä tietyt avainsanat etukäteen, joiden avulla mainos näytetään Googlen hakukoneiden tuloksissa vain, jos käyttäjä kutsuu avainsanoille sopivan hakutuloksen hakukoneeseen. Google-mainosverkossa mainokset jaetaan aihekohtaisille verkkosivustoille automaattisen algoritmin avulla ja ottaen huomioon aiemmin määritetyt avainsanat.

Google AdWordsin palveluja tarjoava yritys on Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Google AdWordsin tarkoituksena on mainostaa verkkosivustoamme näyttämällä kiinnostuksen kannalta merkityksellistä mainontaa kolmansien osapuolten yritysten verkkosivustoilla ja Google-hakukoneiden hakukoneiden tuloksissa ja näyttämällä kolmansien osapuolten mainoksia verkkosivustollamme.

Jos asianomainen henkilö pääsee verkkosivustollemme Google-mainoksen kautta, ns. Muunnoseväste tallennetaan Googlen asianomaisen henkilön tietotekniikkajärjestelmään. Mitä evästeet ovat, on jo selitetty edellä. Muunnoseväste menettää voimassaolonsa XNUMX päivän kuluttua eikä sitä käytetä asianomaisen henkilön tunnistamiseen. Jos eväste ei ole vielä vanhentunut, muunnosevästettä käytetään määrittämään, onko tiettyjä alisivuja, esimerkiksi verkkokauppajärjestelmän ostoskoria, käytetty verkkosivustollamme. Tuloseväste antaa sekä meille että Googlelle mahdollisuuden ymmärtää, onko asianomainen henkilö, joka on tullut verkkosivustollemme AdWords-mainoksen kautta, tuottanut myyntiä, toisin sanoen suorittanut vai peruuttanut sen.

Google käyttää muunnosevästeen avulla kerättyjä tietoja verkkosivustomme vierailutilastojen luomiseen. Näitä käyntitilastoja käytämme puolestaan ​​määrittelemään niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka on viety meille AdWords-mainosten kautta, eli vastaavan AdWords-mainoksen onnistumisen tai epäonnistumisen määrittämiseksi ja AdWords-mainostemme optimoimiseksi tulevaisuutta varten. Yrityksemme tai muut Google AdWords -mainostajat eivät saa Googlelta tietoja, jotka tunnistaisivat asianomaisen henkilön.

Muunnosevästettä käytetään henkilökohtaisten tietojen, kuten asianomaisen henkilön vierailemien verkkosivustojen, tallentamiseen. Aina kun vierailet verkkosivustollamme, henkilötiedot, mukaan lukien asianomaisen henkilön käyttämän Internet-yhteyden IP-osoite, lähetetään Googlelle Amerikan yhdysvalloissa. Google tallentaa nämä henkilötiedot Amerikan yhdysvalloissa. Google voi välittää nämä teknisen prosessin aikana kerätyt henkilötiedot kolmansille osapuolille.

Asianomainen voi milloin tahansa estää verkkosivustomme asettamasta evästeitä, kuten edellä on jo esitetty, vastaavan käytetyn Internet-selaimen asetuksen avulla ja siten vastustaa pysyvästi evästeiden asettamista. Tällainen käytetyn Internet-selaimen asetus estäisi myös Googlea asettamasta muunnosevästettä asianomaisen henkilön tietotekniikkajärjestelmään. Lisäksi Google AdWordsin jo asettama eväste voidaan poistaa milloin tahansa Internet-selaimen tai muiden ohjelmistojen kautta.

Yleisimpiä ihmisiä kuolevat ihmiset kuolevat, koska he ovat tulleet Google-haastattelijoille. Hierzer muss die kunnes betroffen henkilön von jedem der von ihr aus den Link www.google.de/settings/ads genutzten Internetbrows aufrufen und dort kuolevat gewünschte päässä Einstellungen vornehmen.

Lisätietoja ja Googlen sovellettavat tietosuojasäännökset löytyvät tästä Linkki noudetaan.

  1. Tietosuojasäännökset Instagramin käytöstä ja käytöstä

Ohjaimella on Instagram-palvelun integroituja osia tällä verkkosivustolla. Instagram on palvelu, joka täyttää audiovisuaalisen foorumin, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa valokuvia ja videoita sekä levittää näitä tietoja muille sosiaalisille verkostoille.

Instagram-palveluiden operatiivinen yritys on Instagram LLC, 1 Hacker Way, Building 14 First Floor, Menlo Park, CA, USA.

Jokainen vierailu johonkin tämän verkkosivuston ylläpitäjän ylläpitämiin sivuihin ja johon Instagram-komponentti (Insta-Button) on automaattisesti integroitu, saa Internet-selain asianomaisen tietoteknisen järjestelmän kautta kyseisen Instagram-komponentin kautta aiheuttaa sen, että lataat Instagramin vastaavan komponentin esityksen. Osana tätä teknistä prosessia Instagram on tietoinen siitä, minkä verkkosivuston tietyt alaosat ovat.

Jos rekisteröity on kirjautunut sisään Instagram-palveluun samanaikaisesti, Instagram tunnustaa, että kaikki rekisteröidyn verkkosivuilla käydyt vierailut ja koko oleskelun kesto on verkkosivustollamme. Nämä tiedot kerätään Instagram-komponentin kautta ja siirretään Instagram-sivuston kautta asianomaisen henkilön Instagram-tilille. Jos kyseinen henkilö aktivoi jonkin Instagram-painikkeemme, joka on integroitu verkkosivustollamme, siirrettävät tiedot ja tiedot siirretään henkilön henkilökohtaiseen Instagram-käyttäjätiliin ja tallennetaan ja käsitellään Instagramilla.

Instagram-komponentin kautta Instagram saa aina tietoja, joita asianomainen henkilö on käynyt verkkosivuillamme, jos henkilö on samanaikaisesti kirjautunut sisään Instagramiin verkkosivustemme yhteydessä. tämä tapahtuu riippumatta siitä, napsautetaanko henkilö Instagram-komponenttia vai ei. Jos kyseinen henkilö ei halua lähettää näitä tietoja Instagramille, tämä voi estää lähetystä kirjautumasta ulos Instagram-tilistäan ennen kuin soitat verkkosivuillamme.

Lisätietoja ja sovellettavat Instagramin tietosuojasäännökset löydät tästä Linkki ja tämä Linkki  noudetaan.

  1. Tietosuojasäännökset YouTuben sovelluksesta ja käytöstä

Voit myös kuunnella verkkosi verkkokaupasta. YouTube ist ein Internet-Videoportal, dass das Video-julkaisija Videoclips vapaasti Einstellungen von und anderen die ebenfalls Nutzern kostenfreier on Betrachtung, Kommentierung dieser Bewertung und ermöglicht. YouTube gestattet die Publikation Aller arten von videot weshalb Fernsehsendung Film- und sowohl täydellinen, aber auch Musikvideos, Traileri Nutzern von Selbst oder über das Internetportal abrufb angefertigt videot sind.

YouTubea ylläpitää YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. YouTube, LLC on Google Inc.:n tytäryhtiö, 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Durch jeden Aufruf einer der Einzelseit dieser Internetseite, die durch den für die Verarbeitung verantwortlich Betrieb wird und auf welche eine YouTube-Komponente (YouTube-video) integriert wurde, wird der Internetbrows auf dem informationstechnologisch System der betroffen Henkilö automatisch durch die jeweiligen YouTube-Komponente veranlasst, eine Darstellung von der entsprechenden YouTube-komponentti herunterzula YouTubesta. YouTube Weitere Informationen zu werden können unter https://www.youtube.com/yt/about/de/ abgeruf. Im Rahmen dieses technischen Verfahrens erhalten und YouTube Google Kenntnis darüb, welche konkrete Unterseit vuonna unserer Internetseite wird durch die betroffen kunnes besucht henkilö.

Soferin die betroffen kunnes henkilö gleichzeitig bei YouTube eingeloggt ist erkennt YouTube mit dem Aufruf einer Unterseit, die ein YouTube-video enthält, welche konkrete Unterseit vuonna unserer Internetseite kuolla betroffen kunnes henkilö besucht. YouTube und werden durch diese lisätietoja und dem jeweiligen gesammelt Google-YouTube-tili mukaan henkilö zugeordnet betroffen.

YouTubeen Googlen erhalten über die youtube-komponentti immer Dann eine Tietoa darüb on, dass die betroffen kunnes henkilö unsere Internetseite besucht linja, Wenn die betroffen kunnes Persona zum Zeitpunkt des Aufrufs unserer Internetseite gleichzeitig bei YouTube eingeloggt ist; diese findet statt unabhängig davon, ob die kunnes betroffen henkilön oder nicht ein YouTube-videon anklickt. Ist eine derartig jotta Übermittlung diese lisätietoja hetkellä YouTubeen Googlen von der betroffen Perso nicht Gewollt, kannu diese die Übermittlung dadurch verhindern, dass Sie sich vor einem Aufruf unserer Internetseite aus ihrem YouTube-tilini ausloggt.

YouTuben julkaisema tietosuojakäytäntö, joka on tämän alla Linkki ovat käytettävissä, anna tietoja henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä YouTubessa ja Googlessa.

  1. Maksutapa: PayPalin maksutapana tietosuojasäännökset

Der für die Verarbeitung Verantwortliche hat on Internet-sivuston PayPal-integraattorin Internet-sivusto. PayPal on online-Zahlungsdienstleister. Zahlungen werden über sogenannte PayPal-Konten abgewickelt, die virtuelle Privatoder Geschäftskonten darstellen. Zudem besteht bei PayPal die Möglichkeit, virtuaali Zahlungen über Kreditkarten abzuwickeln, wenn ein Nutzer tärkein PayPal-Konto unterhält. Ein PayPal-Konto wird über eine Sähköpostiosoite sähköpostiosoite, sähköpostiosoite ja keine klassische Kontonummer -kirje. PayPal-palvelu, Online-Zahlungen ja Dritte auszulösen tai Zahlungen zu empfangen. PayPal übernimmt ferner Treuhänderfunktionen und bietet Käuferschutzdienste an.

PayPalin Euroopassa toimiva yritys on PayPal (Europe) S.à.rl & Cie. SCA, 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Luxembourg.

Wählt die betroffene Person während des Bestellvorgangs in unserem Online-Shop myös Zahlungsmöglichkeit “PayPal” aus, werden automatisiert Daten der betroffenen Henkilö ja PayPal übermittelt. Mit der Auswahl kuolee Zahlungsoption -pelissä, koska hänellä ei ole henkilöä. Henkilö, joka kuuluu Zahlungsabwicklung erforderliche Übermittlung personenbezogener Daten ein.

Kun olet PayPal-palvelun henkilökohtainen henkilöstö, sen jälkeen kun se on kirjoitettu Regel um Vorname, Nachname, Adresse, Email-Address, IP-Address, Puhelinnumero, matkapuhelimen numero tai toinen päivä, Zahlungsabwicklung notwendig sind. Zur Abwicklung des Kaufvertrages notwendig sind auch solche personenbezogenen Daten, die im Zusammenhang mit der jeweiligen Bestellung stehen.

Tietojen toimittamisen tarkoitus on maksujen käsittely ja petosten torjunta. Rekisterinpitäjä toimittaa PayPalille henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot, erityisesti jos siirtoon liittyy oikeutettu intressi. PayPal voi siirtää PayPalin ja rekisterinpitäjän välisiä henkilökohtaisia ​​tietoja luottotietojärjestelmään. Tämän lähetyksen tavoitteena on henkilöllisyys- ja luottotarkastus.

PayPal voi paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja tytäryhtiöille ja palveluntarjoajille tai alihankkijoille siltä osin kuin se on tarpeen sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi tai tietojen käsittelyyn puolesta.

Rekisteröijällä on mahdollisuus peruuttaa milloin tahansa suostumus henkilötietojen käsittelyyn PayPalia vastaan. Peruutuksella ei ole vaikutusta henkilötietoihin, joita on käsiteltävä, käytettävä tai toimitettava (sopimusperusteinen) maksuprosessointi.

PayPalin sovellettavat tietosuojasäännökset löytyvät tästä Linkki noudetaan.

  1. Käsittelyn oikeusperusta

Art. 6 I palaa DS-GMO palvelee yritystä oikeudellisena perustana käsittelytoimille, joissa saamme luvan tietylle käsittelylle. Jos henkilötietojen käsittely täyttää sopimuksen, sopimuskumppani on henkilö tarvitaan, kuten on laita käsittelyjä ovat välttämättömiä tavaroiden tai minkään muun palvelun tai vastike, käsittely pohjautuu Art. 6 I palaa b DS-GMO. Sama pätee myös sellaisiin jalostustoimiin, jotka ovat välttämättömiä sopimukseen perustuvien toimenpiteiden toteuttamiseksi, esimerkiksi tuotteidemme tai palveluidemme osalta. Jos yrityksellämme on oikeudellinen velvoite, joka edellyttää henkilötietojen käsittelyä, kuten verovelvoitteiden täyttämistä, käsittely perustuu 6 I -säädöksiin. c DS-GMO. Harvinaisissa tapauksissa henkilötietojen käsittelyä voidaan vaatia suojelemaan rekisteröidyn tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeitä etuja. Tämä olisi tapaus, jos kävijä kärsisi yritystämme ja sitten hänen nimensä, hänen ikänsä, hänen sairausvakuutus tietoja tai muita tärkeitä tietoja lääkärin, sairaalan tai muiden kolmansien osapuolten olisi ohi. Sitten jalostus perustuisi Art. 6 I -valolle. d DS-GMO perustuvat. Viime kädessä käsittelytoimet voivat perustua Art. 6 I -valolle. f DS-GMO: t perustuvat. Tällä oikeusperusta perustuu käsittelyistä, jotka eivät kuulu mihinkään edellä mainituista oikeusperustoista kun käsittely suojaamaan oikeutettu etu yhtiömme tai kolmannen osapuolen on tarpeen, ellei suuremmat intressit ja perusoikeudet ja vapaudet rekisteröidylle. Tällaiset käsittelytoimet ovat erityisen sallittuja meille, koska Euroopan lainsäätäjä on nimenomaisesti maininnut ne. Se katsoi tältä osin, että oikeutettu intressi voitaisiin olettaa, jos rekisteröity on rekisterinpitäjän asiakas (johdanto-osan 47 lauseke 2 DS-GVO).

  1. Rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen harjoittama oikeutettu etu käsittelyyn

Basiert die Verarbeitung personenbezogener Kirjallisuus auf Artikel 6 I lit. DS-GVO ist unser Interesse für die berechtigtes Durchführung unserer Geschäftstätigkeit zuguns kaikista unsere Mitarbeiter des Wohlergehens und unserer on Anteilseign.

  1. Henkilötietojen säilytysaika

Das Kriterium für Die Dauer der Speicherung von Personenbezogenen Daten ist die jeweilige gesetzliche Aufbewahrungsfrist. Nach Ablauf der Frist werden die Daten routinemäßig entsprechenden gelöscht, sofern oder Sie nicht mehr zur Vertragserfüllung Vertragsanbahnung erforderlich sind.

  1. Lain tai sopimuksen määräykset henkilötietojen toimittamisesta; Tarve sopimuksen tekoon Rekisteröidyn velvollisuus antaa henkilötiedot; tarjoamattomuuden mahdolliset seuraukset

Selvennämme, että henkilötietojen luovuttaminen on osittain lakisääteistä (esim. Verosäännökset) tai se voi johtua sopimusehdoista (esim. Sopimuspuolesta saadut tiedot). Toisinaan saattaa olla tarpeen saada aikaan sopimus, jonka mukaan kärsivä henkilö antaa meille henkilötietoja, joita meidän on myöhemmin käsiteltävä. Esimerkiksi rekisteröityjen on annettava meille henkilökohtaisia ​​tietoja, kun yritys tekee sopimuksen hänen kanssaan. Henkilötietojen toimittamatta jättäminen merkitsisi, että asianomaisen kanssa tehtyä sopimusta ei voitu sulkea. Ennen kuin henkilö on saanut henkilötietoja, hänen on otettava yhteyttä johonkin työntekijämme. Työntekijämme tyhjentää vaikuttaa yksittäistapauksissa myös sen mahdollinen henkilötietojen lain tai sopimuksen tai vaaditaan sopimus, jos on olemassa velvollisuus toimittaa henkilötietoja ja mitä seurauksia epäonnistumisen antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja.

  1. Automatisoitu päätöksenteko

Als verantwortungsbewusstes Unternehmen verzichten wir auf ein automatische Entscheidungsfindung oder ein Profiling.

Tämän tietosuojaselosteen ovat luoneet tietosuojavaikutusten arvioinnin tietosuojailmoitusten luoja yhteistyössä käytettyjä muistikirjoja kierrättävän RC GmbH:n ja tietosuojalakimies Christian Solmecken kanssa.

  1. Verkkotarjouksen sisältö

Kirjoittaja ei ota vastuuta antamiensa tietojen ajankohtaisuudesta, oikeellisuudesta, täydellisyydestä tai laadusta. Vastuuvaatimukset tekijää kohtaan, jotka koskevat aineellista tai aineetonta vahinkoa, joka on aiheutunut annettujen tietojen käytöstä tai käyttämättä jättämisestä taikka virheellisten ja puutteellisten tietojen käytöstä, on periaatteessa poissuljettu, ellei tekijän voida osoittaa toimineen tahallisesti tai törkeästi. laiminlyönti on olemassa.
Kaikki tarjoukset eivät ole sitovia. Kirjoittaja pidättää nimenomaisen oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa osia sivuista tai koko tarjouksesta tai lopettaa julkaisun väliaikaisesti tai pysyvästi ilman ennakkoilmoitusta.

  1. Viitteet ja linkit

Suoraan tai epäsuoraan viittaukseen ulkopuolisille verkkosivustoille (hyperlinkeille), jotka eivät kuulu tekijän vastuualueeseen, vastuu astuu voimaan vain, jos tekijä on tietoinen sisällöstä ja hänen olisi teknisesti mahdollista ja järkevää estää laittoman sisällön käytön.
Kirjoittaja vakuuttaa täten nimenomaisesti, että linkin asettamisen aikaan linkitetyillä sivuilla ei ollut tunnistettavissa laitonta sisältöä. Kirjoittajalla ei ole vaikutusta linkitettyjen / yhdistettyjen sivujen nykyiseen ja tulevaan suunnitteluun, sisältöön tai kirjoittajuuteen. Siksi hän erottuu täten kaikesta linkitetyn / yhdistetyn sivun kaikesta sisällöstä, jota on muutettu linkin asettamisen jälkeen. Tämä lausunto koskee kaikkia linkkejä ja viitteitä, jotka on asetettu kirjoittajan omalla verkkosivustolla, sekä vieraskirjojen, keskustelupalstojen, linkkihakemistojen, postituslistojen ja kaikkien muiden tietokantamuotojen kolmansien osapuolten merkintöjä, joiden sisältöön ulkoinen kirjoitusoikeus on mahdollista . Laittomasta, virheellisestä tai puutteellisesta sisällöstä ja erityisesti vahingoista, jotka johtuvat tällä tavalla esitettyjen tietojen käytöstä tai käyttämättä jättämisestä, vastaa yksinomaan viittaavan sivun tarjoaja, ei henkilö, joka vain viittaa kyseiseen sisältöön. julkaisu linkkien kautta.

  1. Tekijänoikeus- ja tavaramerkkilaki

Tekijä pyrkii noudattamaan kaikissa julkaisuissa käytettyjen grafiikan, äänidokumenttien, videojaksojen ja tekstien tekijänoikeuksia, käyttämään itse luomaansa grafiikkaa, äänidokumentteja, videojaksoja ja tekstejä tai käyttämään lisenssivapaata grafiikkaa, äänidokumentteja, videoita jaksoja ja tekstejä.
Kaikki verkkosivustolla mainitut ja kolmansien osapuolten mahdollisesti suojaamat tuotemerkit ja tavaramerkit ovat rajoituksetta voimassa olevan tavaramerkkilain ja rekisteröidyn omistajan omistusoikeuksien alaisia. Johtopäätöstä siitä, että tavaramerkkejä eivät suojaa kolmansien osapuolten oikeudet, ei pidä tehdä pelkästään siksi, että ne mainitaan!
Tekijän tekijänoikeudet julkaistuihin esineisiin kuuluvat yksinomaan sivujen tekijälle. Tällaisten grafiikoiden, äänitiedostojen, videosarjojen ja tekstien kopioiminen tai käyttö muissa sähköisissä tai painetuissa julkaisuissa on kielletty ilman tekijän nimenomaista lupaa.

  1. Tämän vastuuvapauslausekkeen oikeudellinen pätevyys

Tätä vastuuvapauslauseketta pidetään osana Internet-tarjousta, josta tämä sivu on viitattu. Jos tämän lausunnon osat tai yksittäiset ehdot eivät ole laillisia tai virheellisiä, muiden osien sisältö tai voimassaolo eivät vaikuta tähän.

  1. Google Analytics ja evästeet

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, Google Inc:n ("Google") tarjoamaa verkkoanalytiikkapalvelua. Google Analytics käyttää niin kutsuttuja "evästeitä", tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat analyysin verkkosivuston käytöstäsi. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien IP-osoitteesi) välitetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta verkkosivuston ylläpitäjille ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos laki niin vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta. Google ei missään olosuhteissa yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden asentamisen asettamalla selainohjelmistosi vastaavasti; Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et voi tarvittaessa käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti. Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi siihen, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja yllä kuvatulla tavalla ja tarkoituksiin.

Tämä verkkosivusto on toteuttanut Google-näyttömainontaa (uudelleenmarkkinointia). Vierailijat voivat poistaa Google Analyticsin käytöstä näyttömainonnassa ja muokata mainoksia Google Display -verkostossa Mainosvalintojen hallinnan avulla. Uudelleenmarkkinoinnin käyttö Google Analyticsin kanssa verkkomainonnassa sisältää mainosten näyttämisen verkkosivustoilla kolmansien osapuolten, mukaan lukien Googlen, suorittaman evästeiden käytön tämän verkkosivuston tai kolmansien osapuolten, mukaan lukien Googlen, toimesta. Google Analytics -evästeiden ja kolmannen osapuolen evästeiden (DoubleClick-evästeiden) yhdistetty käyttö mahdollistaa mainosten kohdistamisen, optimoinnin ja näyttämisen käyttäjän aiempien vierailujen perusteella tällä verkkosivustolla.

Jos et halua Google Analyticsin arvioivan käyntiäsi sivustollamme, voit käyttää Google Analyticsin deaktivointilisäosaa selaimille. Googlen mukaan tämä lisäosa kertoo Google Analyticsin JavaScriptille (//ga.js), että Google Analyticsiin ei tule lähettää tietoja verkkosivustolla käynneistä.

 Tietosuojailmoituksen loppu, päivitetty viimeksi 04.02.2022.